Blogszerzőink

Papp Nikolett – 26 éves, még az útját kereső, a kreatív tevékenységek iránt érdeklődő lelkes életmódváltó vagyok. Szeretek kipróbálni reform ételrecepteket. Ezt az érdeklődésemet talán az édesapámtól örököltem, aki szakács. 🙂 Kisgyermekként, sőt még tinédzser koromban is erősen duci voltam, ezért régóta kihívást jelent az életemben a számomra ideális testsúly elérése és fenntartása. A testsúly probléma mellett fiatal korom ellenére sajnos különböző az emésztőrendszeremet érintő betegségekkel is tapasztalatokat szereztem, így tudom, hogy az egészséges életmód milyen hihetetlen változásokat tud támogatni és ahhoz, hogy tartós eredményeket érjünk el akár a fogyás, akár az egészségünk fenntartása terén, szükséges odafigyelnünk a test- és lélek egyensúlyára, be kell iktatnunk a mindennapjainkba a rendszeres testmozgást, oda kell figyelnünk az elegendő pihenésre és a táplálkozásunkra is. Örömmel dolgozom az Életmódváltás Most oldal Instagram megjelenésén, mert a a követőink pozitív visszajelzései megerősítenek abban, hogy sok embert tudok támogatni abban, hogy elinduljon egy olyan úton, ami élhetőbbé teszi az életét.

https://www.instagram.com/eletmodvaltas_most/  https://www.facebook.com/EletModValtas2019/

Gergely Zsombor – 20 éves edző és gyógytornász hallgató vagyok. Számomra a fordulat éve 2016 volt, hiszen ekkor döntöttem el, hogy egészséges leszek. Előtte magas vérnyomással, túlsúllyal küzdöttem. Nem voltak céljaim, motivációm, rosszul éreztem magam a bőrömben. Kezdetben 105 kg voltam, de az életmódváltással sikerült lefogynom 80 kg-ra nagyjából egy év alatt. Elkezdtem edzeni, fejleszteni a testemet. Hamar rákaptam, imádtam figyelni a testem változásait, az edzés utáni elégedettség érzését. Hatalmas segítséget, támogatást kaptam és kapok szeretteimtől, és volt tanáraimtól is. Ezen támogatások hihetetlen erejének első kézből való megtapasztalása ösztönöz arra, hogy én is segítséget nyújtsak a szakmámban és életemben egyaránt. Jelenleg szegedi gyógytornász tanulmányaim mellett edzőnek is tanulok, aktívan sportolok, fényképezéssel is foglalkozom. Ismereteim és tapasztalataim segítségével oktatni, segíteni, inspirálni akarom azokat, akik hasonló helyzetben vannak, mint egykori énem. Az életmódváltás segített megismerni az emberi akarat erejét, mely mindenkiben ott lapul, csak megfelelő segítségre, tanításra, útmutatásra van szükség a kivirágzásához.  https://www.instagram.com/zsombor.gergely.fit/ https://www.facebook.com/zsombi.gergely

Honvéd Henriette – 50 éves vállalkozó vagyok, az Életmódváltás most oldal elindítója, szerkesztője. Szerencsésnek mondhatom magam, mert abban az időszakban voltam gyerek, amikor még a szabadidőmet a friss levegőn, az iskolai szünidőt vidéken, a nagymamámnál tölthettem. Sokat mozogtunk, szaladgáltunk, fára másztunk, kirándultunk, frissen szedett gyümölcsöt és zöldséget ettünk. Jó alapokkal indultunk a nagybetűs életnek. Ennek ellenére viszonylag hamar felismertem és megértettem annak a ténynek a jelentőségét, hogy világunk folyamatosan változik, újabb és újabb kihívások elé állít és egyre fontosabbá válik a személyes felelősségvállalásunk, elsősorban a saját életünket illetően. Már a 20-as éveim vége felé érdeklődve hallgattam azokat, akik környezetvédelemről, megelőzésről, egészséges életmódról és tudatos táplálkozásról beszéltek. Azóta sok minden megváltozott, de egy valami állandó, és ez az emberek szabad döntési lehetősége, hogy hogyan éljék az életüket. Az életünk döntések sorozata. Van amikor rosszul döntünk, s van amikor jól, de ez a folyamat ad számunkra tanulási és fejlődési lehetőségeket. Az Életmódváltás Most oldal elindításával a legfőbb törekvésem az volt, hogy támogatást tudjak adni az útjukat keresőknek éppen akkor – talán éppen MOST – amikor úgy érzik, hogy változtatni szeretnének egy örömtelibb jövő érdekében az életmódjukon.